top of page

Roadtrip Romance

We houden van avonturen. Door de stukjes aan elkaar te rijgen die ervoor zorgen dat deze langeafstandsrelatie werkt, We Love Adventure. is prioriteit #2


We weten allebei op een diep niveau dat het leven inherent vol risico's is, dat van een klif in het onbekende stappen grote voordelen kan opleveren, of misschien een ramp, het is toch een risico. Maar verlamd zitten in angst voor het onbekende is het grootste risico. Het kan totale verveling, spijt, dood - of wie weet - extatische vreugde brengen?


Ook al is de jeuk om samen te zijn (Prioriteit #1), 's nachts samen knuffelen, sterk en altijd aanwezig, deze situatie die voor ons is gecreëerd, deze kans om op deze ongebruikelijke manier in harmonie te zijn, maakt deel uit van ons verhaal.


Wij geloven dat liefde de energie is die al het goede in het universum creëert, en dat het de liefde is die we elkaar aanbieden die anderen inspireert om mee te gaan. Niet per se naar een fysieke plek, maar naar een mentale, emotionele en spirituele plek waar we diep samen zijn, zelfs als het fysieke ongrijpbaar is.


En dan komt alles samen in onze dates.


Date #10 waren we samen op een roadtrip van 5000 mijl in het oosten/zuidoosten van de Verenigde Staten, december 2021. Toen we door de foto's van die reis keken, werden we opgeslorpt door die van het meest zuidelijke punt van de reis in Napels, Florida .


Bij het begin beginnend, arriveerde Jan uit Nederland op Thanksgiving-weekend 2021. We pakten Maggie's auto in. "Ik doe mee", zei haar mooie blauwe Subaru Outback, "Het is wat ik doe. Ik ben tenslotte een Subaru.” Dat was nadat iemand ons voorstelde een auto te huren om slijtage aan haar auto te voorkomen.

Ons programma: een meeting voor Jans bedrijf in Georgia, familie en vrienden bezoeken in Florida, de kust volgen via New Orleans en verder naar Houston voor familie, dan een stukje noordwaarts voor de terugreis naar Delaware. Er waren veranderingen. Maar vandaag bespreken we ons geweldige bezoek met een wederzijdse vriend en mentor uit onze betrokkenheid bij Young Living, Marilee Tolen.


Marilee woont nog maar een korte tijd fulltime in Florida, nadat ze tien jaar lang tussen New Jersey en Florida had gezworven. Haar geliefde huis ligt in een schilderachtige straat, niet ver van de Golf van Mexico in Napels. Napels, een van de rijkste steden in de Verenigde Staten, is de thuisbasis van het op een na hoogste aantal miljonairs en heeft het op zes na hoogste inkomen per hoofd van de bevolking van het land.


We hebben verzuimd Marilee te vragen of ze miljonair is, hoewel we dat hopen omdat ze zo hard werkt aan haar Young Living-bedrijf en altijd degenen onder ons in haar team ondersteunt. Maggie ontmoette Marilee in 2001 en er ontstond meteen een vriendschap. We waren verheugd om haar romantische partner Wade te ontmoeten en het gebied te bezoeken.


Als kanttekening bij dit bezoek blijkt dat Jan in al zijn avonturen nog nooit in een cabrio heeft gereden! Marilee heeft een Volkswagen Eos Sport Cabrio. Dus hij kreeg zijn eerste rit in een cabrio en een kans om te rijden! Er waren nog twee cabrio-ritten op deze reis, maar dat bewaren we voor later.

Een traktatie was zonsondergang in het Ritz Carlton. We volgden de houten loopbrug naar het strand vanuit dit onlangs gerenoveerde en uitgebreide iconische hotel en legden de zonsondergang vast met een romantische kus tussen de beroemde pelikaanbeelden! Idyllisch!

Later ontmoetten we Wade bij de beroemde Seed to Table 'supermarkt, restaurant, bar, muziek, enz. leuke plek! Nadat we het stuk vlees of vis en alle andere delen van onze maaltijd hadden uitgekozen, gingen we aan een tafel zitten en keken verwonderd naar alle mensen, levendigheid, vreugde en overvloed.


Marilee en ik gingen naar het bovenste balkon en dansten met de live band terwijl we wachtten op ons eten. Oké, wat is er zo speciaal? Alles, niet in de laatste plaats na twee jaar van strenge Covid-beperkingen, deze plek zag er geen belang in. En we vonden het leuk! Wordt vervolgd!
Comments


bottom of page